September 2019

 

21 september 2019, Nieuwsbrief van de zusters uit Nyumbani in Kenia (project KE 7)

 

15 september 2019, Sia Jongeneel, de voorzitter van stichting Les Amis de Gambie, stuurde een dankbrief (Gambia, project GA 9)

 

15 september 2019, Een luchtig verhaal over de sportieve aspiraties van Adriaan van der Velden...(Colombia, project COL 1)

 

15 september 2019, De bloemen- en plantenactie van Rini van Rees heeft 150 euro opgebracht !

Hartelijk dank aan eenieder die hieraan heeft meegedaan en aan Rini !

Met vriendelijke groeten,
Ada van Dorp

Stichting werkgroep “Een Aarde” Asten

 

9 september 2019, Nieuwsbrief Stichting Project Nepal (project NEP 5)

 

6 september 2019, Weer een bijdrage uit Colombia van Adriaan van der Velden. dit keer een wat minder prositief verhaal… (project COL 1)

 

6 september 2019, Een update van Nica Friends en de September Nieuwsbrief van La Esperanca Granada (Nicaragua, project NIC 2)

Beste Nica-Friends,

Onderstaand de September Nieuwsbrief van La Esperanza (LEG).
Het gaat goed met de Learning Centra en de eigen (bij)scholing aan de Educadores, die de kinderen les geven. Dat is een hele mooie ontwikkeling.
Binnenkort horen we daar nog meer van, want onze goede Nica-Friend Anka is met haar partner 3 weken in Nicaragua en van haar gaan we hele actuele informatie horen de komende weken. Zie ook de LEG nieuwsbrief.

Prachtig dat het zo goed gaat met de LC’s en wat zijn we blij dat we uitgerekend deze week van Een Aarde in Asten te horen kregen dat zij
ons/hen verder gaan steunen!
We hadden een aanvraag voor € 5.000 ingediend bij Een Aarde om het hoog nodige onderhoud van de LC’s te bekostigen en deze is toegekend!
Kosten die LEG normaal zelf ophoest maar door de gigantische reductie van de komst van vrijwilligers door de politieke situatie, lukt dat even niet.
Een Aarde dus weer eens ontzettend bedankt voor jullie continue steun. Muchas gracias.

Verder komt de zomer al weer aan zijn einde, zijn de scholen weer begonnen en gaan we weer verder hard op zoek om financiële middelen te vinden om daarmee de kinderen te helpen. Er staan een 2-3 tal mooie projecten op de planning, daarover bij de volgende nieuwsbrief meer!
Heeft iemand goede contacten bij een basisschool die aan ‘Sponsorruns’ doet, laat het ons dan even weten. Wij gaan er graag mee aan de slag.

Bedankt weer voor alle steun!
Hartelijke groeten,

Ton/Sandra/Tommie/Milie

 

5 september 2016, Nieuwsbrief nr. 43 van de Stichting Les Amis de Gambie (project GA 9)

 

1 september 2019, Een Aarde was ook dit jaar weer present op de jaarlijkse braderie in Asten

Wij hebben vandaag weer ons gezicht laten zien op de jaarlijkse braderie. Wij stonden, in tegenstelling tot voorgaande jaren, niet op het Burgemeester Ruttenplein, maar aan het Koningsplein tegenover het Stationneke. Ondanks de koude windvlagen ter plekke mochten wij verder niet klagen over het weer.
De bruto opbrengst bedroeg in totaal €558,35 en dit is helaas wel een stuk minder dan voorgaande jaren. Of dit nu aan de nieuwe locatie heeft gelegen, wie zal het zeggen. Met aftrek van €150 voor de huur van de marktkramen blijft er nog € 408,35 over en over dit bedrag moet ook nog eens BTW worden afdragen.
Al met al een beetje teleurstellend.