Januari 2021

 

27 januari 2021, Nieuwe toiletten voor Adriaan van der Veldens school in Colombia! (project COL 1) 

 

25 januari 2021, Terugkoppeling aan de Werkgroep Een Aarde over het jaar 2020 van de stichting Read to Grow (Nederland, project NED 2)

 

21 januari 2021, Waar de einder.... Een lied om de tijd een beetje te doden in deze Corona tijd

Onderstaand lied kwam Yvonne van den Boom tegen tijdens het opruimen. Mogelijk een idee om de tijd een beetje te doden.

 

20 januari 2021, Mooi om te lezen over de hartverwarmend solidaire reactie van de leerkrachten op Adriaan van der Veldens school in Colombia! (project COL 1)

 

19 januari 2021, Opnieuw hartverwarmende dankbrieven van een vijftal leerlingen van Adriaan van der Veldens school (Colombia, project COL 1)

Een Aarde levert niet alleen een bijdrage in de salariskosten van de leraren, maar heeft ook de schoolkosten voor onderstaande 5 kinderen het afgelopen jaar betaald. Met € 125 per persoon kan zo'n arm kind toch een heel jaar naar deze, als zeer goed bekend staande, school!!. Hopelijk lukt het Een Aarde komend jaar hier een vervolg aan te geven.

De laatste bijdrage is van Melannie. Zij wil graag gaan studeren op deze school.

 

19 januari 2021, Weer een bijdrage van Adriaan van der Velden (Colombia, project COL 1)

Adriaan wordt dit jaar geconfronteerd met vele uitdagingen voor zijn school. Bijvoorbeeld het salaris van de leraren wordt voor een deel betaald uit donaties van diverse kringloopwinkels in Nederland. Deze zijn echter gesloten vanwege de Lockdown en kunnen (voorlopig) dus geen bijdrage leveren. Een Aarde is een van die kringloopwinkels die in vorige jaren bijdroeg in de salariskosten.

 

17 januari 2021, Een update van Nica Friends en een nieuwsbrief van La Esperanza Granada (Nicaragua, project NIC 2)

 

6 januari 2021Adriaan van der Velden als Kerstman in Colombia... (project COL 1)